"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // PavilionsClick for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónkTÁMOGATÓINK

CégbemutatóCsatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.


Impresszum és szerzői jogok

A világkiállítás.hu egy része a magyar és külföldi sajtóban megjelent, a 2010-ben megrendezendő Világkiállítással kapcsolatos hírekből áll. A honlapon közzétett cikkek, hírek a feltüntetett sajtótermékek tulajdonát képezik.
A vilagkiallitas.hu honlapján megjelenő, de más weboldalakról, sajtóból átvett értesüléseket csak úgy közli, hogy a lapra, weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti és a szövegen nem módosítja az eredeti információt. Minden jog azt a weboldalt, lapot illeti meg, melyről az információ származott!

A vilagkiallitas.hu a híreket és a cikkeket a Világkiállítás iránt érdeklődők informálása céljából teszi közzé, ezzel is segítve Magyarország részvételét az Expo 2010 Shanghai China rendezvényén.
A vilagkiallitas.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A "Vendégkönyv"-ben megjelenő hozzászólások nem a vilagkiallitas.hu véleményét tükrözi, a hozzászólásokért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben trágár kifejezések vannak benne, úgy azt a kommentet töröljük.

A vilagkiallitas.hu bármely részének másolásával, terjesztésével, az adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jog fenntartva. Értesüléseket átvenni csak a vilagkiallitas.hu-ra hivatkozva lehet.

Amennyiben bármilyen kérdése, javaslata van a vilagkiallitas.hu honlap szolgáltatásával kapcsolatban, kérjük, az info@vilagkiallitas.hu e-mail címre írjon.

Főszerkesztő:
Gerhard Ákos
info@vilagkiallitas.hu