"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // PavilionsClick for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónkTÁMOGATÓINK

CégbemutatóCsatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.


Ausztrál pavilon

Ausztrália pavilonja - 2007. augusztus 6.

A Think OTS nevű, Melbourne-i központú vállalat tervei alapján építik meg a 2010-es Világkiállításra az ausztrál pavilont - jelentette be Ausztrália kormánya 2007. augusztus 6 - án. A Think OTS több más irodával versenyben nyerte el az állami tendert.

Az ausztrál pavilon koncepciója három lépésben építkezve tükrözi a "Jobb város, Jobb élet" mottóját:

1.Utazás
2.Felfedezés
3.Élvezet/szórakozás

A látogatók először az 1-es ponttal, vagyis az Utazással találkoznak, sétájuk első fázisában képernyőkön keresztül megismerhetik a pavilon alaptémáit. A filmek könnyedén és tréfásan mutatják be a Kína és Ausztrália közötti régi kapcsolatot, köztük több olyan ausztrál utazását, akik története nagyon szorosan kapcsolódik Kínához.

A jelenetek megismertetik a közönséget a jellegzetes ausztrál személyiséggel, és Ausztráliával, mint országgal. Ausztrália története és fejlődése a látogatók mozgásával együtt halad időben előre, természetes haladást hozva létre ezzel, mely az első pontból a második pontba, a Felfedezés arénájának irányába repíti őket.

TOVÁBBI KÉPEK PDF-BEN ...

Az ausztrál pavilon az Expo mottójához illeszkedve azt mutatja be, hogyan kell előbb felfedezni majd napról napra egyre jobban élvezni egy város nyújtotta lehetőségeket, értékeket.

Az első pont fő attrakciója a pavilon színháza, mely a legmodernebb audiovizuális technológiát használva, innovatív, kreatív és emlékezetes módon mutatja be Ausztrália történetét.

A második pontban, ahol a felfedezés kap szerepet, a látogatók felfedezhetik Ausztrália sokféleségét egy látványos bemutatón keresztül.

Ausztrália pavilon terve-------------Pavilion design overviewA hármas pontban az élvezet kap szerepet. Itt egy szép rendezett terület található, melyben a látogatók döntik el, meddig időznek. Étkezési és szórakozási lehetőségek várják őket, miközben változatos kulturális előadásokat láthatnak a színpadon. Ezen a ponton a látogatók ellazulhatnak és elmélkedhetnek korábban látottakról.

Ausztrália pavilonjának naplemente animációja
(sunrise-sunset.wmv) letölthető itt >>


Az ausztráliai pavilont úgy tervezték, hogy merész építészeti alkotásként illeszkedjen környezetéhez, modern és organikus jegyeket egyesítve.

A pavilon kifejezi azt a jellegzetesen ausztrál kettősséget, amit a kopár táj és a sűrűn lakott városi központok jelentenek.

Forrás:www.expo2010.com.au