"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Xin nian kuai le - B.Ú.É.K. Ma kezdődött a Patkány éve

2008. február 7.


Ma kezdődött a Patkány éve a kínai horoszkóp szerint. Idézet Neil Somerville Kínai Horoszkóp 2008 című könyvéből:

„A Patkány-évek a szórakoztatás és a kommunikáció területén is komoly előrelépést ígérnek. A legutolsó Patkány -időszakban jelent meg a webes televíziózás, a BBC pedig hat évtizeddel korábban indította el rendszeres tévéadását. Ez évben ismét újabb eljárásokat és termékeket fognak bemutatni, amelyek változást hoznak az információ kezelésében és fogadásában. A zsinór nélküli és internetes technika területén tett előrelépéseken túl sok ország tér majd át az analóg televíziózásról a digitális műsorszolgáltatásra. Ez az év nem a stagnálás időszaka!


A Patkány-év progresszív természetéből fakadóan a világ értéktőzsdéi is élénk forgalmat bonyolítanak majd, így egyesek nagy vagyonra tehetnek szert. A kedvező gazdasági folyamatok ellenére azonban hiba volna bárkinek is önelégültté válnia. Akik tovább akarnak nyújtózkodni, mint ameddig a takarójuk ér, problémákkal találhatják szemben magukat. Lehet, hogy pénzügyi szempontból a Patkány éve sikeres lesz, de bölcs befektetéseket kíván.

A Patkány-év során az egészség is jelentős szerepet kap. Számos kormány hoz majd az egészséges életmódot támogató intézkedéseket, továbbá ruház be komolyabban új kórházakba és egészségügyi szolgáltatásokba. Bizonyos betegségek gyógyításában is jelentős előrelépések várhatók, amelyek az országok közötti együttműködésnek és az áttörést jelentő eredményekhez vezető, összehangolt kutatómunkának lesznek köszönhetők. Az úttörő szerepet vállaló World Health Assembly (Világegészségügyi Közgyűlés) is egy korábbi Patkány-évben ült össze először.

Továbbra is komoly figyelmet kapnak majd a környezetvédelmi kérdések és a globális felmelegedés lassítását célzó intézkedések. Az év során a politikusok és a környezetvédelmi szakemberek tanácskozásai fontos megállapodásokat és intézkedéseket eredményezhetnek. Emellett az űrkutatás eredményei is okozhatnak némi izgalmat, mivel új felfedezések várhatók egyes bolygókkal és a Naprendszerrel kapcsolatban.

2008-ban sok országban számíthatunk politikai csatározásokra, egyes vezetők például szóbeszéd tárgyává válnak, de - többek között - korábbi lépéseik miatt is felelősségre vonhatják őket. Mivel 2008-ban választásokat tartanak az Egyesült Államokban, az amerikaiak sokat vitatkoznak majd, milyen irányba haladjon az országuk. A választási év szoros és ádáz küzdelmet ígér. Bár a győztes csak 2009-ben kerül hatalomra, a Patkány időszaka a gyökeres változások kezdete lehet!

Mindent egybevetve, a Patkány évét az energia és a vibrálás jellemzi. Ez a cselekvés és a nagy vállalások ideje! Az egyén szempontjából ez az időszak a nagy lehetőségek ideje lehet. Bár egyes jegyek szülöttei nagyobb hasznot fognak húzni ebből, mint mások, a lehetőségek kihasználása és az egyéni erősségek sokakat segíthetnek abban, hogy a helyes irányba tereljék életüket az év folyamán."

Neil Somerville könyve megrendelhető az Édesvíz Kiadótól