"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Turisztikai bemutató a magyar pavilonban

2010. szeptember 17.

A világkiállítás hivatalos honlapja

Szeptember 14-én a Magyar Turizmus Zrt. bemutatót tartott a magyar pavilonban. Megpróbáltunk utánajárni mivel a világkiállítás magyar hivatalos honlapján nem találtunk egy árva szót sem az eseményről. A kínai hivatalos honlapon megemlítik az eseményt.

Itt a Balaton nagyságát, a Hévízi gyógyfürdőt, a Dunát és a termál lehetőségeket sorolják, valamint a Budapest-Peking közvetlen járat jótékony hatásáról ír az oldal.

A hazai hírekben a turizmus.com tesz róla említést.


Turizmus és kreativitás az Expon

Sikeres prezentációt tartott a Magyar Turizmus Zrt. pekingi képviselője a shanghai-i turisztikai szakma és sajtó munkatársai számára. Az akció egyik különlegessége maga a helyszín volt, hiszen arra az EXPO Magyar Pavilonjában került sor, így a vendégek nemcsak hazánk turisztikai kínálatáról tájékozódhattak, hanem a magyarok kreativitásáról is személyesen győződhettek meg.

A prezentáción részt vett Geiger Mihály, a shanghai-i Magyar Konzulátus munkatársa is, így a meghívott utazási irodák pontos és szakszerű választ kaphattak a vízumszerzéssel kapcsolatos kérdéseikre, ami Kínában szinte valamennyi utazás sarokköve.

A kifejezetten a helyi szakma számára módosított prezentációból az utazási irodák külön tájékoztatást kaptak hazánk hivatásturisztikai kínálatáról és lehetőségeiről, kiosztásra került egy Magyarországot is tartalmazó útikönyv, ajándékok és a Pavilon munkatársainak jóvoltából még egy kisebb borkóstoltatásra is sor kerülhetett. Az esemény megrendezésében partner volt egy helyi utazási iroda is, amely több éve utaztat Magyarországra.

A meghívott tour-oprerátorok kiválasztásánál szempont volt az olyan irodákkal való kapcsolatfelvétel, amelyek vagy nemrég kezdték, vagy most fontolgatják tevékenységük Kelet-Európára és azon belül is Magyarországra való kiterjesztését.

Hírforrás: turizmus.com 2010. szeptember 15.