"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Külön vámszabály könnyíti a külföldi tudósítók expóra utazását

2010. április 26.

(CRI)Rádiónk tudósítója április 24-én Sanghajban arról értesült, hogy a sanghaji vámhivatal külön be- és kilépési vámszabályokat léptetett életbe a világkiállításra akkreditált külföldi tudósítók számára.

Az új rendelkezés szerint a Sanghaji Expó ügyeivel foglalkozó hivatal egységes garanciájával a külföldi tudósítók számára egyszerű lesz a technikai felszerelésük behozatala és kivitele a határon.


A sanghaji vámhivatal az ideiglenes rendelkezést a világkiállítás jelentősége és a látogatók nagy száma miatt vezette be, megkönnyítve ezzel a munkájukat végző külföldi tudósítók számára a Kínába történő be- és kilépést. Az eredeti szabályok szerint a külföldi tudósítóknak a technikai eszközeiket az országba történő belépéskor a vámhivatalban regisztráltatniuk kell, és utánuk letétet kell fizetniük. Kínából elutazva a vámhivatal igazolása birtokában a letét összegét visszakapják.

A Sanghaji Expó ügyeivel foglalkozó hivatal és a vámhivatal együttműködésének köszönhetően most életbe lépett rendelkezés ezt az eljárást egyszerűsítette le a külföldi újságírók számára.

Forrás: hungarian.cri.cn