"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Pályázatot hirdet a Konfuciusz Intézet

2010. április 16.

(orientpress.hu) A 2010-es sanghaji világkiállításra is ellátogathat az ELTE Konfuciusz Intézet tavaszi pályázatának nyertese. A kínai kulturális intézet középiskolások, egyetemisták és a kínai nyelv és kultúra iránt érdeklődő fiatalok számára szóló pályázatán a jelentkezőknek arra kell választ adniuk, hogyan látjuk mi Magyarországon a kínai kultúrát illetőleg arra, hogyan jelenik meg a kínai kultúra Magyarországon. A dolgozat szólhat arról is, milyen módon lehet a kínai kultúrát és nyelvet Magyarországon terjeszteni.

A maximum 20 oldalas írásokat (12-es betűmérettel, 1,5-ös sortávolsággal) május 12-én 20 óráig adhatják fel a pályázók az ELTE Konfuciusz Intézet, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/F; I/16. címre (kapcsolattartó: Szentmártoni Lívia) vagy a következő e-mail címre: palyazat@iranykina.hu.

A beérkezett anyagokat az intézet munkatársaiból álló szakmai zsűri bírálja el, a döntéshozatalban részt vesz Vágó István televíziós kvíz-műsorvezető is. Az eredményhirdetésre 2010. május 18-án sajtótájékoztatón kerül sor. A nyertes pályázó partnerével pekingi utazáson vehet részt, melynek része a 2010-es sanghaji világkiállításon való látogatás is.

A pályázattal egyidőben nyelviskolák tanulói és más érdeklődők számára is versenyt hirdet az intézet. A weboldalon található kvíz kitöltésével a legügyesebb válaszadó Pekingbe szóló repülőjegyet nyerhet. A pályázattal valamint a kvízzel kapcsolatos további információk a www.iranykina.hu weboldalon találhatóak.

Forrás: OrientPress Hírügynökség