"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Hongkong kártyával tarol

2009. szeptember 9.

A Hypsos Leisure Asia– val kötött projekt – menedzsment szerződést a hongkongi kormány az Urban Best Practice Area (UBPA) területén való megjelenés koordinálásra a 2010 – es Shanghai Világkiállításon, amelyet Shanghai Expoként is ismernek.

Az UBPA területén azokat a fenntartható technológiákat mutathatják be a különböző országok és szervezetek kiállítói, amelyek kiemelten alkalmasak a fenntartható városfejlesztés előmozdítására. Hongkong emellett saját pavilonnal is képviselteti magát a Világkiállításon.

Kormányzati források szerint a Hypsos gondoskodik arról, hogy Hongkong kiállítása az UBPA területén hatékonyan, a megszabott időn belül és gazdaságosan valósuljon meg.

Hongkong kiállítási témája az „Okos kártya, okos város, okos élet”. Szimulátorok, multimédiás eszközök, animációk és videók segítségével tapasztalhatják meg a látogatók a kiállítás lényegét.

"A mi UBPA kiállításunk bemutatja, hogyan használja Hongkong az innovatív lehetőségeket és technológiákat a mindennapi városi élet javítására" – mondta Alan Siu, kereskedelem és gazdaság (kommunikáció és technológia) fejlesztésért felelős titkár.

A kiállítás az okos memóriakártya bemutatásával hangsúlyozza Hongkong egyedülálló erejét a kapcsolat teremtés, a kreativitás és az innováció terén.

A már létező alkalmazási lehetőségeket, úgy mint az Octopus kártyát, a Smart Identity kártyát (személyi igazolvány) valamint a Parkolókártya Rendszert a tömegközlekedés, a vásárlás, a bevándorlási engedélyek kiadása, valamint az utazás területein mutatják be. Az új – például az oktatás és az orvosi ellátás körében elérhető – alkalmazásokat, valamint a rádió frekvenciás azonosítást szintén bemutatják. Az építkezést és a kiállítás berendezését 2010. május elejéig befejezik, tekintettel arra, hogy a Világkiállítás kezdőnapja 2010. május elseje.

A hongkongi kormány elindított egy hivatalos weboldalt, amely a hongkongi kommunikáció legfőbb forrása lesz. Az oldal címe: www.hkexpo2010.gov.hk.

Forrás: www.mis-asia.com