"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Hamarosan forgalomba kerülnek az Expo belépők

2009. március 3.

Március 27-én a csoportos jegyekkel megkezdik az Expo belépők árusítását. Az egyéni belépők július 1-én kerülnek forgalomba. Az alap jegyár 160 yuan (kb. 5450 Ft). A külföldiek a Shanghai Világkiállítás Irodája által meghatalmazott külföldi jegyirodákban vásárolhatják meg a belépőket.

Március 27. és június 30-a között a csoportos foglalások szervezetek, intézmények és vállalatok számára nyitottak. A bárki által megvásárolható egyéni belépőjegyeket július elsejétől kezdik árusítani – mondta Zhong Yanqun, a 2010-es Shanghai Világkiállítás Rendező Igazgatóság megbízott vezetője a tegnapi sajtótájékoztatón.

A csúcsidőre szóló jegyekért valamivel többet, 200 yuan-t (kb. 6800 Ft) kell leszurkolni. Ezek 17 kiemelt napot érintenek: a Kínai Munka Ünnepét (május 1-3.) a Nemzeti Ünnepet (október 1-7. a Kínai Népköztársaság felszabadulását ünneplik ekkor), valamint a zárás előtti utolsó hetet (október 25-31.)

Azok, akik a Világkiállítás 2010. május elseji megnyitása előtt megvásárolják a belépőjüket, 10-30 yuan közötti összeget (kb. 340-1020Ft) spórolhatnak.

A délután öt óra után érkezők a fent említett kiemelt napok kivételével 90 yuan-ért (kb. 3060 Ft) juthatnak jegyhez az Expo ideje alatt.

A háromnapos belépő 400 yuan-ba (kb. 13.600 Ft) kerül, a hetijegyért 900 yuan-t (30.600 Ft) kell fizetni. Legkevesebb 62 millió jegy kerül forgalomba, mondta Chen Xianjin , az Expo Iroda főigazgatója.

Kedvezményes jegyeket biztosítanak a fogyatékkal élőknek, a nyugdíjasoknak, az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező tanulóknak, valamint a honvédségi dolgozóknak. A 120 cm alatti magasságú gyerekeket ingyen beengedik.

Az alapár a legtöbb ember számára megfizethető. A jegyárak alakításánál a tavalyi kínai egy főre eső jövedelem 1%-át vették alapul – mondta Zhong, a korábbi világkiállítások tapasztalataiból kiindulva, ahol a vendéglátó állam lakóinak jövedelme 1-3%-a volt a jegyárak alapja.

Az átlagos jegyár az elérhető kedvezmények figyelembe vételével 96 yuan (kb. 3260 Ft). Az Expo szervezői a látogatók áramlásának kontrollálása érdekében arra biztatják az embereket, hogy vásárolják meg elővételben vagy csoportosan a jegyeket. A szervezők 70 millió látogatóra számítanak. A várakozások szerint minden 20. lesz közülük külföldi.

A szervezők helyi és külföldi jegyárusító ügynökséget jelölnek ki. Csak Kínában 3200 értékesítőnél lehet belépőhöz jutni. A jegyek vásárlása a China Mobile, a China Telecom, a Bank of Communications és China Post hálózatán belül is lehetséges lesz, amellett az online és a hotline csatornák is megnyílnak.

Az első hazai és külföldi jegyárusító ügynökségekkel március 2-án írták alá a szerződést a szervezők. Az Expo ideje alatt a látogatók a Világkiállítás területén vagy újságosbódéknál is megvehetik a belépőket. Az Expo Iroda a közeljövőben utazási irodákkal egyeztet a csoportos utak szervezéséről.

Forrás:www.Expo2010China.com