"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Zöld ígéret: a Siemens betartja

2009. február 24.

Richard Hausmann, a Siemens China vezetője bejelentette, hogy a német műszaki óriás betartja ígéretét, miszerint energia-takarékos technológiák alkalmazásával segít megvalósítani a zöld Világkiállítást.

A Siemens, mint az Expo 2010 világszintű partnere a Kína Pavilonban kiépít egy olyan rendszert, ami csökkenti az energia felhasználást.

A társaság a német pavilonban is képviselteti magát, ahol bemutatják a legújabb környezetvédelmi technológiákat – tette hozzá Hausman a Hong Hao-val, a Shanghai Világkiállítás Koordinációs Irodája igazgatójával február 13-án folytatott egyeztetésen.

A Kína Pavilonban kiépített rendszer a 20.000 négyzetméteres terület teljes egészét ellenőrzi: a fűtést és a világítást egyaránt a pavilon látogatóinak számához igazítja.

Hong megköszönte a Siemens támogatását. Hozzátette: bízik abban, hogy a jövőben még szorosabb együttműködést alakít ki a társasággal. Kifejezte abbéli reményét, hogy a Siemens maximálisan kihasználja az Expón biztosított kiemelkedő technológiai előnyét.

Hong a többi résztvevőt arra biztatta, hogy gyorsítsák fel a pavilonok építését.

Forrás: www.Expo2010China.com