"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Kozmetikai világmárka az Expo támogatói között

2009. január 20.

A L’Oreal China biztosítja a kozmetikumokat a 2010-es Világkiállításon – derült ki január 11-én, miután a társaság vezetői aláírták a Shanghai Világkiállítás Koordinációs Hivatalával az erről szóló megállapodást.

Ezzel ez a tizenharmadik hivatalos szponzorszerződés, így összesen 13 nemzetközi és kilenc kiemelt támogatója van az Expónak.

A legnagyobb kozmetikai világmárkának számító L’Oreal célja a megállapodás megkötésével az volt, hogy a bőrápolással és sminkeléssel kapcsolatos tájékoztatókkal minél több emberhez eljuttassák a szépség üzenetét.

Huang Jianzhi, az Expo Hivatalának általános igazgatóhelyettese elmondta: a Világkiállítás jelentős üzleti támogatásokat kapott az esemény aktív résztvevőitől. Hozzátette: technológia, termékek, és személyes szolgáltatások révén az Expo partnerei erős hátteret biztosítanak.

A L’Oreal Világkiállításon játszott szerepe nem pusztán a világ 500 legnagyobb cégének egyikeként vállalt szociális felelősségét jelzi, hanem jelzi a kínai és a francia nép közötti mély, baráti viszonyt is – fejtegette Huang.

Paolo Gasparrini, a L’Oreal China elnöke elmondta: a társaság rendkívül büszke az Expo-n betöltött új szerepvállalására. Ígéretet tett arra is: a párizsi székhelyű társaság komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy hozzájáruljon a Világkiállítás sikeréhez.

A L’Oreal több, mint 130 országban és régióban van jelen világszerte. Közismert márkák tucatjait jegyzi, így a többi közt a Vichy-t, a Lancome-ot, a Biotherm-et, a Shu Uemura-t, valamint a Maybelline-t.

Forrás: www.Expo2010China.com