"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Shanghai Expo Online az Interneten

2008. január 22.

Kalauzol, tájékoztat és tanít a Shanghai Expo Online 2010 - ben – ígérik az Online Világkiállítás szervezői. Az Online Expo lefedi az egész Világkiállítás területét, beleértve a hivatalos, a nem hivatalos és a hazai kiállítókat is. Az Internet által különböző utakon és új technológiákat felhasználva mutatkozik be.

Az új online hálózat kitörést jelent majd a televíziós közvetítés és a média hagyományos világából.

Az Internet segítségével még szélesebb körben élvezhetők a Világkiállítás eseményei. A cél, hogy emberek százmillióinak adjon lehetőséget – legalábbis virtuálisan- a 2010-es Expon való részt vételre.


A 3D technológiával egyre pontosabban lehet közvetíteni a látványt. Az interaktív menünek köszönhetően az internetező nem passzív befogadója lesz a bemutatónak, hanem aktívan részt vesz benne. A látogató az online barangolás közben saját igényeinek megfelelő információhoz juthat és egyben játékos könnyedséggel tanulmányozhatja a Világkiállítás minden egyes mozzanatát.

A szervezők várakozásai szerint az Online Expo miatt az előző világkiállításokhoz képest hosszabb ideig emlékezünk majd a Shanghai Expo - ra, mivel a világkiállítás 2010 – es befejeződése után várhatóan új megoldásokkal kiegészülve tovább folytatódik az adás.

Az Expo Shanghai Online bemutatója innen tölthető le >>

Forrás: www.Expo2010China.com