"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Volt titkos hírszerzési tiszté a sanghaji szállítás is

2010. augusztus 18.

A képen balra Dégen István (Genexpo 2010 Hungary Kft. ügyvezető), mellette Yves Leterme a belga miniszterelnöknek, a háttérben Kuti László Shanghai-i főkonzul látható.

Az expó magyar pavilonjának esetleges bezárása körüli cirkusz, a zökkenőktől, botrányoktól sem mentesen közelgő e hét végi magyar nap, valamint az ahhoz kapcsolódó kéthetes sanghaji magyar kulturális fesztivál egyszerre jellemzi hazánk jelenlétét a világkiállításon. A különös elegyben ugyanakkor innen is, onnan is ismerősre lelni az 1987-ig a Belügyminisztérium III/1-es csoportfőnökségének D–24-es, szigorúan titkos hírszerzési tisztjeként ténykedő Dégen István (Kattintson a linkre,ha bővebben szeretne tudni Dégen Istvánról) személyében.


Dégen az ügyvezetője az offshore hátterű Genexpo 2010 Hungary Kft.-nek, amit hazánk sanghaji részvételének lebonyolításával bízott meg a Gyurcsány-kormány.

Ugyanakkor a kulturális fesztivált szervező BMC Budapest Music Center Kft. alvállalkozójaként szintén Dégen utazási irodája, a Locomotiv Travel szállítja Sanghajba a fellépőket és a technikai személyzetet.

Részletek a Magyar Nemzet 2010. augusztus 18-i számában.