"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Számmisztika: 3 333 333

2010. augusztus 10.

Huang Mengkeng és Mohr Richárd főbiztos-helyettes

"Tréfás összegekkel is találkozhatunk az expó költségvetésével kapcsolatos adathalmazban: egy ügyvédi iroda például 3 333 333 forintért adott jogi tanácsot a MeH-nek, és ezt az összeget később 6 666 666 forintra emelték meg a felek." -írta 2010. január 18-án a Magyar Nemzet

Véletlenek pedig vannak! A Magyar pavilon történetében nem először bukkan fel ez a szám.

A Heart Communications Kft. (A Genexpo 2010 Hungary Kft. kommunikációs partnere - a szerk.) Magyar Hírlap egy nappal korábbi cikkére az alábbi gyors hírt jelentette meg.


Azt írják a szervezők, hogy fejlődött a magyar pavilon: "újabb interaktív programokkal bővítették a kínálatot, amelyek révén még több Magyarországról szóló információhoz juthatnak a kínai látogatók..." - Vajon az a sok milliós tömeg, aki a három hónap alatt meglátogatta a magyar pavilont, milyen és mennyi információt tudhatott meg Magyarországról?
Talán már nem kell sokat várnunk arra, hogy egy következő cikkben a Genexpo 2010 Hungary Kft. elárulja ezeket az új interaktív programokat.

Világkiállítás: 3 333 333 látogató a Magyar Pavilonban

Ma délelőtt köszöntötte 3 333 333-dik látogatóját a Magyar Pavilon a Sanghaji Világkiállításon. A Huang Mengkeng nevű fiatalember barátaival együtt érkezett a pavilonba, ahol Szöllősi Katalin pavilon igazgató-helyettes és Mohr Richárd főbiztos-helyettes köszöntötték őket. A pavilon továbbra is rendkívüli népszerűségnek örvend, minden tizenkettedik Expo-látogató hazánk kiállítását is megtekinti.

Hamarosan, augusztus 22-én rendezik meg Magyarország Nemzeti Napját, amelynek alkalmából egész napon át színvonalas kulturális programokkal várják a látogatókat.

Immár Magyarország népességének egyharmadát teszi ki a sanghaji Magyar Pavilon eddigi látogatóinak száma. Ma délelőtt köszöntötték ugyanis a 3 333 333-dik vendéget a pavilon vezetői. Szöllősi Katalin és Mohr Richárd magyar jellegzetességekből álló ajándékcsomaggal kedveskedtek a Csöcsiang tartománybeli Zhuji városából érkezett fiatalembernek. A kiállítótérben tett bemutató séta után a VIP-teremben vendégelték meg Huang Mengkenget és barátait.

Az Expo félidejéig regisztrált, hárommillió főtt meghaladó látogatószám messze az előre tervezett adatok fölött alakul, ami egyben azt is jelenti, hogy a Világkiállítást meglátogatók közül minden tizenkettedik vendég hazánk pavilonjára is kíváncsi. A különleges építészeti megoldások és a Gömböc rendkívül népszerűvé tette a pavilont a kínai érdeklődők körében.

A szervezők az elmúlt napokban újabb interaktív programokkal bővítették a kínálatot, amelyek révén még több Magyarországról szóló információhoz juthatnak a kínai látogatók, miközben remek szórakozást is nyújtanak.

Kevesebb mint két hét múlva, augusztus 22-én kerül sor Magyarország Nemzeti Napjára. A nap közben rendezett szabadtéri programok után "A Város és a Zene" című esti gálaműsor keretében mintegy 100 hazai művész külön erre az alkalomra összeállított produkciókkal lép fel. A műsor a hazai zeneirodalom széles spektrumának bemutatása mellett látványos háttérvetítéssel is szórakoztatja majd az Expo Center közönségét. A Nemzeti Napot követően, augusztus 23. és szeptember 5. között zajlik az Art Forum Hungary elnevezésű magyar kulturális rendezvénysorozat.

Forrás:www.tozsdeforum.hu/Heart Communication Kft.
Kép forrása:ingatlanmenedzser.hu