"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Új időpontokkal bővültek a Noé Kft. utazási ajánlata

2010. szeptember 5.

A világkiállítás helyszínén reggeltől éjszakáig zajlik az élet: kulturális, animációs zenei műsorok és látványosságok biztosítják, hogy életre szóló élményt kapjunk az EXPO ideje alatt. Sanghaj is megvalósította azt, ami Magyarországnak eddig nem sikerült, otthont ad a Huangpu folyó két partján, a Nanpu és Lupu hidak között, egy olyan eseménynek, ami a „jobb város jobb élet” szlogennel vonul be a köztudatba. A Világkiállítás az emberi inspiráció és gondolatok galériája - a sanghaji Világkiállítás az első világkiállítás egy fejlődő országban. Az Expo 2010 Sanghaj speciális esemény, úgy a hagyományőrzésre, mint a jövő lehetőségeinek bemutatására.

Minden békeszerető ország részvételére, folyamatos érdeklődésére és látogatására számítanak.

Magyarország nem önálló pavilonnal, de kiállítóként várja a látogatókat.

Kína régi civilizációjával, nemzetközi kapcsolataival, a világbéke szeretetével, a reformokkal és a világra való nyitásával ma új távlatokat mutat minden ember álmára, a globális egyesülésre.

Az Expo 2010 Sanghaj a fejlődés és kapcsolatteremtés központja: a fejlesztés az Expo lelke, míg a kapcsolatteremtés az Expo fontos missziója. Az Expo 2010 Sanghaj a nemzetek nagy találkozóhelye, ahol 198 ország, 50 nemzetközi szervezet vesz részt valamint kb. 70 millió hazai, illetve külföldi látogatót várnak. Ezzel biztosítják a Világkiállítások történetében a legnagyobb részvételt.

Itt a folyamatosan megrendezésre kerülő kulturális programokban is visszaköszönő mondanivalót mutatjuk be az Expo nemzetközi seregszemléjén, a „harmónia városában”: harmóniát az ember és természet, a múlt és jövő, az ember és ember között.

A világkiállítás emblémája 3 ember, „én – te – ő” képét ábrázolja, kezüket összefogva, az emberiséget jelképezve. Az emblémát a kínai írásjel inspirálta, melynek jelentése : a világ.

A világkiállítás jegyében szervezi irodánk útjait cégek, valamint egyénileg és csoportosan utazó turisták részére is. Tobvábbi tájékoztatás az "Utazzon velünk"menüpontban.

Csatlakozzon a 2010. szeptember 9-én és október 11-én induló útjainkhoz vagy kérjen további információt:

    Elérhetőségeink:
  
Dr. Takácsné Bank Mária  
ügyvezető igazgató   
NOÉ Kft.
9026 Győr, Mező u. 3/a.                                                
Tel/Fax: 96/335-511                                                      
 Mobil: 30/22 62 708
                                                                                               
Email: kepzes@noekft.axelero.net

Sütőné Takács Gabriella
irodavezető
NOÉ Kft.                                                 
Mobil: 30/204 2923

 Email:  tgabi.noekft@t-online.hu