"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Magyar vizsgálat indul a sanghaji világkiállítás ügyében

2010. július 2.

(napi.hu) A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium pénteken úgy döntött, hogy az általa felügyelt sanghaji világkiállítás kapcsán Kehi-vizsgálatot indít - közöle a tárca.

A Kehi - Kormányzati Ellenőrzési Hivatal feladata -, hogy a világkiállítással összefüggésben az utóbbi hetekben, hónapokban felmerült kérdéseket tisztázza.

A KIM az érintett szaktárcák (Külügyminisztérium, Nemzetgazdasági Minisztérium, Nemzeti Erőforrás Minisztérium) bevonásával olyan testületet hoz létre,
amely a jövőben a világkiállítással kapcsolatos feladatokat felügyeli - fogalmaz a közlemény.

Forrás: www.napi.hu

További részlet:

(www.inforadio.hu)
Május elején, a világkiállítás megnyitóját követő napon Huszty András miniszterelnöki megbízott, a pavilon főbiztosa a pavilon költségvetésére vonatkozó kérdésre elmondta, hogy a 3,2 milliárd forintos összegből az építési pályázat, a jogdíj és a terveztetés kifizetése után 2,6 milliárd forint maradt az építésre, a kivitelezésre, az üzemeltetésre, a marketing és PR tevékenységre, valamint a kulturális programokra. Ebből eddig 1,3-1,5 milliárdot költöttek el. A maradékból nem lesz gond a hat hónapi működést és a kulturális programokat finanszírozni - jelentette ki a főbiztos.