"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Life & Sunshine pavilon megnyitása

2010. június 17.

Tegyen egy virtuális túrát a Life and Sunshine pavilonban >> Kattintson a képre

Középpontban az ember és mobilitása

2010. május 10-én a shanghaji világkiállításon hivatalosan is megnyitották a "Life & Sunshine" pavilont.
Hui-Liangyu kínai miniszterelnök helyettes az Otto Bock HealthCare GmbH. tulajdonos cégvezetőjének, Hans-Georg Näder professzornak a társaságában meglátogatta a "Megérteni, mi mozgat bennünket" elnevezés kiállítást, melyet az Otto Bock német orvostechnikai vállalat rendezett be a 2010. évi shanghaji világkiállításon. A vezetésen - amelyen részt vett Teng Pu-fang, Teng Hsziao-ping néhai államelnök fia, a Rokkantak Kínai Szervezetei Szövetségének tiszteletbeli elnöke, valamint e szervezet elnöke, Vang Hszin-hszian és alelnöke, Csang Hai-di, Cai Ci-ping, a "Life & Sunshine" pavilon vezetője, valamint a shanghaji polgármester - Hans-Georg Näder professzor a magas rangú vendégeknek bemutatta az interaktív kiállítási tárgyakat. A megnyitó jelentős médiaérdeklődés mellett zajlott.

Nem véletlenül, hiszen a világkiállítások több mint 160 éves történelmében most először fordul elő, hogy a fogyatékkal élők segítése önálló témakörként jelenik meg. A világkiállítás keretei között az Otto Bock cég kiemelten foglalkozik egy a Kína számára is nagyon fontos kérdéssel, ember és mobilitása problematikájával. A világ legnépesebb országában 80 millió fogyatékkal élő ember él.
A logóra kattintva rövid tudósítást láthat a pavilonról

A kiállítás célja, hogy a látogatók játékosan, különböző multimédiás eszközök segítségével feldolgozható információk révén győzzék le a gátlásokat és előítéleteket, megértve, hogy fogyatékossággal együtt élni nem jelent rokkantlétet. Ez a koncepció azokra a pozitív tapasztalatokra épül, amelyeket a vállalat a berlini Orvostechnikai Tudományos Központ 2009. évi megnyitása óta szerzett. A világkiállításon való elkötelezett részvétel Näder professzor szerint egy Kínában működő, magát nem egyszerű exportőrnek, hanem "társult kínai állampolgárnak" érző német vállalat hozzájárulása a fogyatékkal élő emberek megsegítéséhez. "A fogyatékkal élők kínai szervezeteivel együttműködve javítani szeretnénk életminőségüket" - jelentette ki a világkiállításon, a "Life & Sunshine" pavilon megnyitásakor Hans-Georg Näder.

Kérdéseikkel forduljanak munkatársunkhoz.

Bak Angéla
Otto Bock Hungária Kft.
1135 Budapest, Tatai út 74.
angela.bak@ottobock.com