"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Az innovatív városért

2010. június 15.

A sanghaji világkiállítás pavilonjaiban a Schneider Electric szakértői azt mutatják be, miként tud a vállalat közreműködni az innovatív, hatékony és környezetbarát urbanizáció megteremtésében.

(gyartastrend.hu) A Schneider Electric is részt vesz a 2010. május 1-től október 31-ig zajló Jobb város, jobb élet központi témájú sanghaji világkiállításon.
A vállalat négy pavilonban mutatja be energiamenedzsment termékei és megoldásai teljes skáláját. Emellett a cég szállítja a rendezvény biztonsági kamerás megfigyelőrendszereit, Pelco by Schneider Electric leányvállalatán keresztül.

A Schneider Electric szolgáltatta a Sanghaji Építéstudományi Kutatóintézet által a sanghaji vállalati pavilonban létesített, a fenntarthatósághoz hozzájáruló technológiákat közel 5000 négyzetméternyi területen egyesítő EcoHome prototípus-épület épületfelügyeleti rendszerét. A vállalat megoldásai többek között az időzített világítást, a fűtést és légkondicionálást, a zsalu- és árnyékolási rendszereket valamint az előre programozott képeket vezérlik, órára, napra és időszakosan programozva.

Az épületfelügyeleti rendszer architektúrája valamennyi funkció vezérléséhez, beleértve a beltéri és kültéri világítást, a zsaluziákat, a beléptető- és behatolásjelző rendszert, a kamerás megfigyelést, valamint a külső villamosenergia-termelési és a fűtési/hűtési rendszerekkel folytatott kommunikáció integrációját, nyílt rendszereken alapszik.

Forrás: www.gyartastrend.hu