"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Felejthetetlen lesz a sanghaji expo

2010. április 30.

(privatbankar.hu/MTI) Felejthetetlen expót ígért Hu Csin-tao (Hu Jintao) kínai államelnök helyi idő szerint péntek este, amikor Sanghajban díszvacsorán köszöntötte a 2010. évi világkiállítás megnyitójára érkezett magas rangú külföldi vendégeket, köztük több mint húsz állami vezetőt.

A kínai elnök és felesége a világkiállítás területén lévő kulturális központban először egyenként üdvözölte a vendégeket, és a közös fotók után rövid beszédet mondott a terített kerek asztaloknál ülők előtt.

Hu hangsúlyozta, hogy az első fejlődő országban megrendezett expó a világé, ami egyben segíteni fogja Kína kapcsolódását a világhoz.

Az elnök hangoztatta: az expó jó alkalom arra, hogy Kína tanuljon más országoktól, miközben a lehetőséget kihasználva igyekszik elősegíteni a maga kapcsolatait a világ más országaival. Egy ötezer éves történelemmel rendelkező, rohamosan fejlődő, a reform és nyitás következtében gyorsan változó ország fog megmutatkozni - mondta Hu Kínáról. Megállapította: a világkiállítás az emberi civilizáció, a városfejlesztés eredményeinek nagyszabású bemutatója.

Forrás: www.privatbankar.hu