"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Új repülőjáratok Taipei és Shanghai között

2010. január 19.

Várhatóan 2010. végén új járatok indulnak a Taipei Songshan reptér és a Shanghai Hongqiao nemzetközi repülőtér között – jelentették be a Taiwan-i polgári repülési szervezet tisztségviselői hétfőn.

Alex Pevzner tudósítása a foxbusiness.com oldalon. Magyar fordítás: www.vilagkiallitas.hu. Másodközlés esetén kérjük a forrás feltüntetését!

A Taiwan és Shanghai közötti járatok jelenleg a Shanghai Pudong nemzetközi repülőtéren szállnak le. Taiwan tavaly kezdeményezte Kínánál, hogy engedélyezze járatainak fogadását a Hongqiao repülőtéren is.

A két fél közt hetente 270 utasszállító járat közlekedik, a Shanghai járatok számát azonban Kína heti 56 – ra korlátozta a város környéki légtér zsúfoltsága miatt.

A sziget még mindig vár Kína beleegyező válaszára – mondta a tajvani polgári légügyi hatóság neve elhallgatását kérő PR szakembere.

„Bízunk abban, hogy jó menetrendet kapunk Hongqiao – tól" – mondta a szakember. Hozzátette: eközben Tajvanban azon dolgoznak, hogy befejezzék a Songshan reptér fejlesztését az új járatok indítása előtt.

A tajvani légi közlekedési hatóság egy - ugyancsak név nélkül nyilatkozó - munkatársa elmondta: a 2010 májusától októberéig tartó Shanghai Világkiállítás ideje alatt várható forgalmi torlódások valószínűleg késleltetik az új járatok indítását.