"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Rövid hírek

2010. január 2.

Január 1-től kezdődik a speciális expójegyek árusítása

(CRI) A 2010-es Sanghaji Expó többszöri belépésre jogosító jegyeit és a speciális, kedvezményes jegyeket január 1-én kezdik árusítani.

A többszöri belépésre feljogosító jegyeket két kategóriára lehet osztani: a háromszorira és a hétszerire. Az előbbi ára 400, utóbbié 900 jüan lesz.

A kedvezményes jegyekből lehet majd kapni hétköznapra, illetve meghatározott napra szólót. Ilyen speciális jegyek vásárlására jogosultak a fogyatékkal élők, az idősek, a diákok, a gyerekek és a szolgálatot teljesítő katonák.

A világkiállítás jegyei nem névreszólóak, a 1,2 méternél alacsonyabb gyermekeknek pedig ingyenes a belépés. Chen Xianjin, a Sanghaji Világkiállítási Hivatal elnökhelyettese úgy nyilatkozott, hogy 2009. március 27-étől, vagyis a jegyeladások hivatalos kezdetétől már összesen 14,4 millió darabot értékesítettek.


Ajándékot kaptak 2010 első külföldi turistái Sanghajban

Január 1-jén a kínai állami turisztikai hivatal Sanghajban üdvözölte 2010 első külföldi turistáit és a Sanghaji Expó kabalafigurájával ajándékozta meg őket.

A turisták, akik már többször jártak Kínában, dél-koreaiak. Egyikük abbéli reményének adott hangot, hogy a 2010-es Sanghaji Világkiállítás olyan sikeres lesz, mint a 2008-as pekingi olimpiai játékok volt.

Shao Qiwei, a kínai turisztikai hivatal elnöke úgy tájékoztatott, hogy a világkiállítás idején várhatóan 70 millió bel- és külföldi turista érkezik majd Sanghajba.


Megkezdődött a Sanghaji Expó turisztikai éve

Tudósítónk jelentése szerint január elsején, 120 nappal a 2010-es Sanghaji Expó megnyitója előtt, hivatalosan is megkezdődött a világkiállítás idegenforgalmi éve.

Shao Qiwei, a kínai Idegenforgalmi Hivatal vezetője az évnyitó ünnepségen elmondta, hogy várhatóan 70 millió ember látogat majd el a Sanghaji Expóra, ebből 3,5 millió külföldi turistára számítanak. A kiállítás jelentős mozgatórugója lesz mind az ázsiai és csendes-óceáni, mind a globális idegenforgalomnak.

Forrás: hungarian.cri.cn