"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Új! Libegő - kezelőt keres a svájci pavilon

2009. december 14.

Shanghaiban élő magyarok, figyelem! Libegő – kezelőt keres a svájci pavilon. Jelentkezzen az állásra, ha kínai állampolgár/shanghai lakos, nincs tériszonya, a kínait anyanyelvi szinten, az angolt jól beszéli, és ért a libegő - kezeléshez.

A munkalehetőséget 2010 áprilisától novemberéig hirdetik meg. A legfontosabb feladat a svájci pavilonban működő libegő kezelése,
karbantartása, a terület ellenőrzése, az idősek és a gyerekek felsegítése az ülésekre. Emellett a biztonsági felügyelet is a munkakör részét képezi, vagyis veszély esetén a riasztás koordinálása, és a látogatók biztonságba helyezése.

Követelmény a kínai és az angol nyelvtudás, a Shanghai lakóhely és kínai állampolgárság, a függőszékes drótkötélpályák működésének ismerete. Előny a pozitív személyiség, a jó kommunikációs képességek, a csapatjátékos lelkialkat, és a hasonló területen szerzett tapasztalat.

Mivel a munka húsz méter magasan zajlik, jó, ha a jelöltnek nincsen tériszonya, bírja a shanghai forró és párás klímát, felkészült a napi húszezer látogató fogadására, és nem gond, ha hétvégén is dolgozni kell.

A jelentkezőknek sok sikert kívánunk!

Jelentkezés:

Renato Torri, Chair Lift Operation Manager, Swiss Pavilion Expo 2010

renato.torri@best.ch

: www.swisspavilion.ch