"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Francia romantika

2009. december 1.

A szerelem nyelvéről, az Eiffel toronyról és a Szajna – part festői díszletéről ismerhetjük őket – most pedig azzal rukkolnak elő, hogy ingyenes francia esküvőt szerveznek a shanghai pároknak.

A 2010 – es Shanghai Világkiállítás francia pavilonjában a klasszikus francia stílusú kertben a szerelmesek egybe kelhetnek, emellett fotókat készítenek róluk, valamint ajándékokkal és profi sminkkel kényeztetik őket.


A valóra vált Hamupipőke történetben a pároknak mindössze annyit kell tenniük, hogy esküvői öltözékben érkeznek a helyszínre.

A Világkiállítás támogatói közé tartozó L’Oreal China játssza a Tündérkeresztanya szerepét azzal, hogy legújabb termékeiből álló ajándékokkal lepi meg a házasulókat.

Ahogy azt Franck Serrano, a francia pavilon szóvivője elmondta, a hat hónapos esemény biztosítja a lehetőséget a pároknak, hogy megtarthassák francia álomesküvőjüket: „Mindezért nem kell fizetni, előre foglalni, vagy sorban állni, csak viseld az esküvői ruhád és élvezd az életed legromantikusabb perceit itt” – mondta Serrano.

A párok megkísérthetik szerencséjüket a lottón is, így találkozhatnak Alain Delon legendás francia film ikonnal, vagy egyhetes, Franciaországba szóló nászutat nyerhetnek.

Forrás: shanghai.urbanatomy.com