"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Virtuális séta a Világkiállításon

2009. november 17.

Tegyen virtuális sétát a Világkiállításon – ajánlja a kínai állami televízió. A 2010 – es Shanghai Világkiállítás minden bizonnyal életre szóló élmény lesz azoknak, akik személyesen részt vehetnek az eseményen.

A Shanghai Expo fejlesztésének köszönhetően azok is belekóstolhatnak a Világkiállítás hangulatába, akik nem ilyen szerencsések.


A www.expo.cn oldalon bárki megtekintheti a legragyogóbb pavilonokat az Expo Gardenben. Az első negyven kiállítótér már elérhető az online látogatók számára.

Az Expo Online 3D technológiát használ. Egy Expo Gardenbe vezető túrát ajánl fel a program, amelynek keretében bemutatják az egyes pavilonokat, és azt is megnézhetjük, hogyan festenek éjszakai kivilágításban. A program lehetővé teszi a 360 fokos körültekintést is.

Vegyük például a Kína Pavilont. Az iránytűre kattintva változtatható a nézőpont: szemből, minden oldalról és madártávlatból is megtekinthető az épület.

A külföldi kiállítótermek szintén nyitva állnak az online látogatók előtt. A francia pavilonban megnézheti az Eiffel – tornyot, világhírű festményeket, valamint az éjszakai Párizst.

A tervek szerint mind a 355 kiállító terem látképe elérhető és virtuálisan bebarangolható lesz, lehetővé téve a világ minden részéből érkező internetezőnek, hogy otthonuk elhagyása nélkül is megtapasztalhassák a Világkiállítás szépségét.