"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Új munkalehetőségek a Világkiállításon

2009. október 2.

Új munkalehetőségek a 2010 –es Shanghai Világkiállításon! A legfrissebb megpályázható lehetőségeket folyamatosan töltjük fel a fórumra az angol nyelvű oldalon, amely elérhető innen, az angol változatra kattintva, vagy a www.expo2010china.hu oldalról az 'Expo forum & chat' linken .

Böngéssze gyakran a fórumot, ha szeretne egyedülálló tapasztalatokat szerezni a 2010 –es Shanghai Világkiállításon, ahol nagyszerű csapattal dolgozhat együtt, remek kapcsolatokat alakíthat ki, emellett megismerhet egy egzotikus országot és kultúrát.

A 2010 –es Világkiállítás Színháza a Window of Cities tematikus műsorához gyakornoki programot indít tehetséges előadóművészek számára a következő témakörökben: vokális zene, színjátszás és színművészet, tánc, torna, cirkusz.

A jelentkezési határidő 2009. október 5.

Az egy éves gyakornoki program része egy novemberben kezdődő négy hetes kínai nyelvtanfolyam, egy öt hónapos képzési program és próbaidőszak decembertől, valamint a hat hónapos előadás sorozat a 2010 – es Shanghai Világkiállítás ideje alatt május elsejétől október 31 – ig.

A kiválasztottak 650 előadásban léphetnek fel a rendezvény 70 millió látogatója előtt, és világhírű művészi társulatokkal, mint a Spanyol Labra Theatrical Troupe vagy a Taiwan Image Performance Toupe dolgozhatnak együtt.

A felvétel lehetőséget teremt a pályázóknak arra, hogy ezen társulatok állandó tagként alkalmazzák. A négy hetes kínai nyelvtanfolyamról a világhírű Pekingi Egyetem állít ki oklevelet. Két világvárosban: Pekingben és Shanghaiban élhetnek, emellett utazásokon vehetnek részt, amelyeken megismerhetik a kínai kultúrát és a modern városokat.

Elvárások: - szakmai tapasztalat - elhivatottság és szorgalom

A jelentkezési lap letölthető innen >> www.valiantica.com