"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Új fórumokat indítottunk

2009. szeptember 21.

Szeretne a Világkiállításon dolgozni, szívesen vállalna önkéntesi munkát, Shanghaiba utazna, de nem tudja, hol érdemes megszállni, vagy egyszerűen érdeklik a pavilonok és a legfrissebb hírek?

Új fórumokat indítottunk az angol nyelvű oldalon, amely innen az angol zászlóra kattintva vagy a www.expo2010china.hu oldalról érhető el. Az ’Expo Forum & Chat’ linken belül több topicot indítottunk.

Elérhetőek itt a legfrissebb munkalehetőségek a 2010-es Shanghai Világkiállításon, közzé tesszük, hol keresnek önkénteseket, nyilvánosságra hozzuk a hivatalos szervezők által támogatott kínai cégek elérhetőségét, amelyek a nemzeti pavilonok létrehozását, működtetését segítik.

Új szolgáltatásként ingyenesen elhelyezhetik önéletrajzukat azok, akik szeretnének az Expón munkát vállalni. Igyekszünk megkönnyíteni a Shanghaiba utazók dolgát azzal, hogy megbízható szálláshelyeket ajánlunk. Kínálatunk folyamatosan bővül témában és tartalomban egyaránt.

Várjuk azok hozzászólásait, akik új és hasznos információkkal gazdagítják a fórumokat.

A politikailag független, Kína – szakértők által üzemeltetett www.vilagkiallitas.hu 2007. szeptemberében civil kezdeményezéssel jött érte. Nem közpénzből gazdálkodik, teljes egészében magán finanszírozással működik. Munkánk célja, hogy segítsük a 2010 – es Shanghai Világkiállításon való magyar részvételt. Ennek érdekében szemlézzük és magyarra fordítjuk az Expoval kapcsolatos kínai valamint a nemzetközi sajtó híreit.

Publikáljuk a magyar és nemzetközi pályázatokat, amelyeken magyar vállalkozások is indulhatnak. Mutassuk meg a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos magyar innovációt, a saját környezetbarát módszereinket, technológiáinkat egyszóval magunkat a világnak 2010 – ben a Shanghai Világkiállításon!