"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Shanghaiban terjeszkedik az amerikai fánk óriás

2009. szeptember 3.

A Mister Donut amerikai fánkhálózat tegnap bejelentette, hogy 2013 – ig 66 boltot nyit Shanghaiban, tekintettel arra, hogy a vendéglátóipar - különösen a 2010 – es Shanghai Világkiállításnak köszönhetően - gyors ütemben fejlődik.

Az új boltokat a taiwani President Chain Store Corp és a japán Duskin Co közös tulajdonában lévő vegyesvállalat üzemelteti, amely Ázsiában képviseli az amerikai márkát.

Hideyuki Ito, a Duskin elnöke kijelentette: a társaságok 16,5 millió USA dolláros befektetést terveznek a vegyesvállaltba. Jelenleg a süteményeket és üditő italokat árusító Mister Donuts – nak hat üzlete van Shanghaiban, beleértve azt is, amelyet szeptember elsején nyitottak meg a Shanghai Déli Pályaudvarnál.

„Kína a világ egyik leggyorsabban növekvő gazdasága, amelyben shanghai remekül teljesít" – mondta C.J.Hsu, a President Chain elnök vezérigazgatója. Hozzátette: „a közelgő Világkiállítás a világ érdeklődésének középpontjába emeli a Shanghai vendéglátóipart és óriási üzleti lehetőségeket teremt".

A President Chain vállalattal való együttműködés felgyorsítja a Mister Donut kínai terjeszkedését Shanghaiban, ahol növekszik az igény a nyugati ételek és életstílus iránt, ezért több vendéglátóipari óriás is megjelenik a piacon.

A taiwani pékség és ital láncolat, a 85°C Cafe is arra készül, hogy a jelenlegi negyvenről százra növelje kínai üzletei számát. A Donut King ausztrál fánk láncolat öt éven belül húsz üzlet nyitását tervezi a Jangce – deltában.

A Mister Donut kilenc évvel ezelőtt jelent meg a Shanghai piacon, ám jelenleg mindössze hat üzlettel képviselteti magát.

Forrás: www.shanghaidaily.com