"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Ingyen kínai nyelvlecke íreknek - iPod - on

2009. szeptember 1.

Ingyenes kínai nyelvleckéket ajánlott fel egy Shanghaiban működő ír vállalkozó írországi honfitársainak. Ken Carroll az Observernek elmondta, Írország gazdasági nehézségei késztették az ingyenes online csomag létrehozására.

Carroll, aki angol nyelviskola hálózatot működtet Shanghaiban, hozzátette: a szolgáltatást teljesen kezdőknek tervezik. Használatához a „Chinesepod” szót kell az 57199 – es számra küldeni egy ír mobiltelefonról. A válasz üzenetben küldött kódot a www.chinesepod.com/ireland oldalon kell beütni, és kezdődhetnek is a nyelvleckék. Az ingyenes ajánlat október 31 – ig érvényes.

Az online nyelvoktató szolgáltatás a 2010 – es Shanghai Világkiállítás ideje alatt, 2010 májusától október végéig fut, és a kínai külföldi kulturális kapcsolatokat is támogatja.

A program múlt keddi hivatalos indításakor tartott beszédében azt mondta: „Kis országként Írországnak mindig is javára szolgált, ha körülnéz a szélesebb világban. Ez a rendszer segít abban, hogy ezt folytathassa. Nem kergetek illúziókat, hogy ezzel megoldanánk az ország gazdasági problémát, mi azonban megtesszük a magunkét, hogy segítsünk. Remélem, az ötletünk segíti a kapcsolatok létrejöttét, üzleti lehetőségeket és tudatosságot teremt."

Forrás: www.guardian.co.uk