"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Neves koreai cégek az Expón

2009. augusztus 19.

Hivatalosan is bejelentették, hogy koreai vállalatok aktívan részt vesznek a 2010 - es Shanghai világkiállításon azzal a céllal, hogy növeljék eladási mutatóikat az 1,2 milliárdos fogyasztót jelentő kínai piacon.

A szakemberek elmondták: egy 12 vállalatból álló csoport - köztük a Samsung Electronics, a Kumho Asiana, a Shinsegae, a POSCO, a Hyundai Motors valamint a Korea Villamos Művek - közös kiállítást tart a Puxi régióban.

A cégcsoport célja az akcióval világszínvonalú termékeik bemutatása és ismertségük növelése. A Hyosung és az SK Telecom szintén részt vesz a vállalkozásban.

A szakemberek hozzátették: a koreai kormány a Koreai Kereskedelmi Ügynökséggel együtt külön, Pudong régióban építi fel a Korea pavilont. A kormány tervei szerint 29,6 milliárd koreai wont (kb. 4,56 milliárd Ft) költenek az expon való megfelenésre, ami a pavilon felépítését is tartalmazza. A pavilonban 6 millió látogatóra számítanak.

Az üzletemberek egy kormányzati szintű üzleti találkozón elmondták: a cégcsoport kiállítása a kormánnyal együttműködve zajlik majd, népszerűsítve az ország történelmét, kultúráját és Kínával kapcsolatos jövőjét.

A kormány képviselői és az üzletemberek egyet értettek abban, hogy a közelgő esemény lehetőséget teremt a koreai vállalatoknak a kínai piacon való jelenlétük növelésére. Abban is egyetértés volt közöttük, hogy népszerűsíteni fogják a koreai ételeket.

A 2010 - es Shanghai Világkiállításon több, mint 230 ország vesz részt és 70 millió látogatóra számítanak. A kiállítás témája a fenntartható városfejlesztés, szlogenje pedig a "Jobb város, jobb élet". Az Expo 2010. május elsejétől 2010. október 31 - ig tart.

Forrás: www.steelguru.com