"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Otthon - hotelek alakulnak

2009. augusztus 18.

A 79 éves Yang Min családja megkezdte a felkészülést a 2010 - es Shanghai Világkiállításra érkező vendégek fogadására - adta hírül a Shanghai Daily. Az öt tagú család kidolgozta, hogyan adhatnak megfelelő szobát és milyen módon rögzíthetik a foglalásokat.

A Min család egyike annak a 63 - nak, akik jelentkeztek a Linfen közösség otthoni vendégfogadás programjára. Yang és családja most a hivatalos értékelésre várnak.

Yang feleségével, lányával, vejével és unokájával él együtt. A vendég számára egy 14 négyzetméteres szobát különítenek el saját fürdőszobával. A szobában széles sávú internet és televízió is van. Jelenleg Yang lánya és veje használja a szobát, de a vendégek érkezéséig átköltöznek lányuk szobájába - mondta Yang.

"Az egyetlen probléma, hogy a szoba északra néz. Egyetlen déli fekvésű szobánknak azonban nincsen fürdőszobája" - aggodalmaskodott Yang.

A család két évvel ezelőtt költözött a Linfen Road - i lakásba. A lakás fekete - fehér kialakítása újnak hat és tisztaságot sugároz. A falon lógó olajfestmények mindegyike Yang vejének munkája, aki egy gázszolgáltató vállalatnál dolgozik. "A vőm és az unokám egyaránt tehetséges festő. Leendő vendégünkkel biztosan megvitatjuk majd a festményeket. Úgy vélem, otthonunk meghatározó eleme a művészet" - vélekedett Yang.

A családnak azonban van miért aggódnia, ugyanis egyikük sem igazán jó szakács. "Általában a lányom és a férje főznek, a főztjük azonban maximum átlagos" - mutatott rá a probléma lényegére a családfő.

Yang felesége, a 77 éves Shen Yuanying pedig attól tart, gondot okoz majd, hogy nem beszélnek jól angolul. "Kissé félénk vagyok a külföldiekkel. Aggódom, képesek leszünk - e megérteni egymást a vendégeikkel" - mondta a feleség.