"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Luxemburg:„Erdő és erőd” 2.rész

2009. július 24.

A váron belül, az étterem mellett felállítanak egy gyermekmegőrzőt. Az étlapon a különleges luxemburgi sör, a finom borok, kolbászok és hagyományos ételek mellett kínai fogások is szerepelnek.

A kiállítási térben kétoldali műholdkapcsolatot biztosítanak Shanghai és Luxemburg között. A látogatók beszélgethetnek a luxemburgiakkal, ahonnan élőben közvetítik az eseményeket, így hozva közelebb az országot a kínai emberekhez. A közvetítéseket franciára, angolra és kínaira is lefordítják.

A kétirányú program célja, hogy bemutassa a különböző kultúrák együtt élését, valamint a modern technológia által lehetővé tett kommunikáció biztosította harmonikus életet. Luxemburg gazdasági teljesítményét hatalmas, lapos, fényérzékeny technológiát használó képernyőkön három dimenzióban mutatják be.

Schengen faluja

Az 1985 – ben megalakult schengeni övezet megkönnyíti az utazást az európai tagállamok számára. A schengeni övezet tagjai egyetlen vízummal szabadon utazhatnak a tagállamok között.

A legtöbben tudják ezt, azt azonban nem, hogy az övezet egy apró luxemburgi faluról, Schengenről kapta a nevét.

A luxemburgi pavilonban megépítik a falu egy részletét, és megjelenítik mindennapi életét, ahogy lakói a schengeni övezet fennállásának 25 éves évfordulóját ünneplik.

A VIP látogatók 2010-es, a luxemburgi posta által nyomtatott bélyeget kapnak, és olyan Shanghai euro érméket, amelyeket kifejezetten a Világkiállítás alkalmából adott ki a Luxemburgi Központi Bank.

Forrás:english.eastday.com