"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Németország már toboroz

2009. február 16.

Németország több mint 200 álláshelyre keres jelentkezőket. A hivatalos német weboldal közleménye szerint olyanok jelentkezését várják, akik jó vagy kiváló kínai és német nyelvtudással rendelkeznek, emellett kívánatos az angol nyelv ismerete is.

180 idegenvezetőre és 20 asszisztensre van szükség a pavilon működtetéséhez, emellett a kulturális események szervezéséhez,
a sajtó és a VIP kapcsolatok bonyolításához is keresnek személyzetet, de a többi közt 8 sofőrnek is akad tennivalója.

A jelentkezőknek barátságosnak, rugalmasnak, jó kommunikátornak, megbízhatónak kell lenniük, nem árt ráadásul, ha ezt a kitűnő formát nyomás alatt is képesek teljesíteni. Elvárás emellett, hogy a jelölt legyen jó csapatjátékos, szolgálatkész, magabiztos és elegáns megjelenésű.

Az idegenvezetők kalauzolják a látogatókat a kiállításokon, segítik a tájékozódást, biztosítják a pavilon zavartalan működését, és szükség szerint megszervezik a küldöttségek látogatásait.

A személyzet havi fizetése 1200 és 1500 euro között lesz (kb. 347.000 – 434.000 Ft), emellett fedezik az oda - vissza utazás és a Shanghai szállás költségeit. A jelentkezőknek az Expo teljes időtartama alatt, 2010. május 1 – től október 31 – ig kell vállalniuk a munkát, emellett részt kell venniük a márciusban kezdődő felkészítésen is.

A jelentkezési határidő április 30-a. A jelentkezési lapok online a www.expo2010-deutschland.de oldalról tölthetők le, érdeklődni a personal-expo2010@koelnmesse.de e-mail címen lehet.

A 6000 négyzetméteres, Balancity („az egyensúly városa”) névre hallgató német pavilon délelőtt fél tíz és éjjel fél tizenegy között várja a látogatókat. A pavilon bemutatja a német városi életet, és azt, hogyan lehet helyi tervezéssel és termékekkel megoldani az urbanizációs problémákat.

A német pavilonról képek és további információk a PAVILONOK menüpont alatt>> Forrás: www.expo2010-germany.com