"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Álomesküvő és nyereménynászút a francia luxuspavilonban

2009. február 12.

Romantikus álomesküvőket tartanak a francia pavilonban a 2010 – es Shanghai Világkiállítás hat hónapja alatt.

A házasodni vágyó párok csoportjai klasszikus stílusú, francia kertben kelhetnek egybe.

A szerelmesek emellett részt vesznek egy sorsoláson is, amelyen csodás nászutat nyerhetnek: végig látogathatják Franciaország
gyönyörű városait, és a Loire – völgy menti mesés kastélyokat.

A szervezőiroda 2007 óta szervez esküvői körutakat, azóta negyven kínai pár töltötte mézesheteit Franciaországban az iroda szervezésében.

A 6000 négyzetméteres „Érzéki város” névre hallgató francia pavilon az ország ízeit, illatait, hangjait és ragyogását mutatja be. Építését 2008. novemberében kezdték meg. Éttermei vízeséssel, énekes madarakkal és illatos virágokkal övezett szabadtéri környezetben mutatják be a kitűnő francia konyhát. 2008 novemberében kezdődött a pavilon építése.

A vállalkozó kedvű szerelmeseknek - akik szeretnének a Világkiállításon egybekelni és francia nászútra menni - nem kell mást tenniük, mint e-mailben elküldeni nevüket, címüket, és mobilszámukat a: romantique@pavillon-france.com.cn címre.

Arról egyelőre nem hallani, közreműködik – e az esküvőkön Alain Delon világhírű francia színész, aki Franciaország expo nagyköveteként népszerűsíti hazáját a Világkiállítás ideje alatt.

Kérdésünk: Ön szerint ki az a közéleti személyiség, aki méltóképpen képviselhetné Magyarországot 2010 – ben Shanghai - ban? Írjon: egyeb@vilagkiallitas.hu. A legtöbb szavazatot kapott személyiség nevét szerkesztőségünk közzéteszi az oldalon.

Forrás: www.Expo2010China.com
Kép forrása: www.buanews.gov.za