"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Haibao a legjobbaknak: a játék folytatódik!

2009. január 27.

A nagy sikerre való tekintettel a kínai új évben is folytatódik a Haibao játék. A szabályok változatlanok: a nyeremény egy ropogósan friss Haibao egyenesen Shanghaiból.

A játékban való részvételhez nem kell más, mint négy helyes válasz a szerkesztőségünk által, hetente feltett kérdésekre. A kérdéseket hétfőnként tesszük fel az oldalra.
A válaszokat a menüpontokban rejtettük el. Minden héten péntekig várjuk a válaszokat, a következő kérdés hétfőn jelenik meg. A helyesen válaszoló játékosok közül a negyedik hét szombatján sorsolunk.

A szerencsés nyertesnek postán küldjük el a képen látható Haibao plüss figurát. A nyertes nevét és az általa jóváhagyott adatokat közzé tesszük az oldalon. Egy email címről egy választ fogadunk el.

Emlékeztetőül: az Expo kabalafiguráját az 人 ember írásjegy ihletette. A kabala neve Haibao 海宝, (magyarul: a tenger kincse). A figura alakja követi a Világkiállítás logójának mintáját és tartalmát, mely a 世 (világ) írásjegyének továbbgondolása. A kabala képe egyszerű és könnyen megjegyezhető. Kék színe a vizet jelképezi, arra utal, hogy Haibao tengerparti városból érkezett.

Haibao magabiztos, csinos, boldog, szellemes és élénk jelenség. A haja olyan, mint a tenger hulláma; a mozgása nagylelkűségre és vendégszeretetre utal. Ahol felbukkan, mindenütt szeretik, és a világ minden táján szívélyes fogadtatásban részesül. Mosolya optimizmust tükröz.

Jó játékot kíván a www.vilagkiallitas.hu szerkesztősége!

Első forduló:

1.kérdés:
Mi ihlette a lengyel pavilont?

A válaszokat 2009. január 30-án péntek éjfélig várjuk az egyeb@vilagkiallitas.hu email címre.