"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Jacky Cheung a hongkongi régió Expo nagykövete

2009. január 7.

Jacky Cheung hongkongi énekes lesz a 2010-es Shanghai Világkiállítás hongkongi régiójának “Expo-nagykövete”.

A ’90-es évek elejétől az egyik legnépszerűbb kínai énekesnek számító Cheung-et a Shanghai Világkiállítás szervezői kérték fel a megtisztelő feladatra.

„A Világkiállítás hat hónapja alatt folyamatosan népszerűsítem az eseményt, és arra ösztönzöm a hongkongiakat, hogy minél többen látogassanak el a világkiállításra - mondta Cheung.

Zhong Yanqun, a Világkiállítás Végrehajtó Bizottságának helyettes igazgatója az ünnepélyes bejelentés alkalmából szervezett sajtótájékoztatón elmondta: nagy örömére szolgál, hogy Cheung elfogadta a felkérést. Hozzátette: bízik abban, hogy az énekes népszerűsítő munkájának eredményeképp a hongkongiak nagy számban vesznek részt a Világkiállításon.

Ahogy azt a www.vilagkiallitas.hu korábban hírül adta, Franciaország 2008. októberében hozta nyilvánosságra, hogy Alain Delon világhírű francia színész lesz a 2010-es Shanghai Világkiállítás francia „Expo-nagykövete”.

Kérdésünk: Ön szerint ki az a magyar közéleti személyiség, aki méltóképpen képviselhetné hazánkat Magyarország tiszteletbeli nagyköveteként a 2010-es Shanghai Világkiállításon? Írjon az egyeb@vilagkiallitas.hu címre. A legtöbb szavazatot kapott nevet közzé tesszük az oldalon.

Forrás: www.Expo2010China.com