"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Expo-Sztár kerestetik

2008. december 22.

Harmincezer környezettudatos, egészséges életmódot folytató jelentkező közül választják ki az úgynevezett Expo-Sztárokat. A kiválasztottak legfontosabb tevékenysége a példamutató „zöld” magatartás lesz a 2010-es Világkiállítás ideje alatt.

Az „Expo Sztárok” válogatáson bárki részt vehet a szárazföldi Kínából, Honkongból, Makaóból vagy Taiwanból, köztük azok a külföldiek is akik az országban élnek és dolgoznak -mondta Chen Xianjin, a Világkiállítás Koordinációs Irodájának általános igazgatóhelyettese.


Az Expo-Sztárok 2010. augusztus 8-án, a Világkiállítás 100. napjának ünnepségén mutatkoznak be a nagyközönség előtt. Az Expo-Sztárok kitűzőket és jelvényeket is osztogatnak, amely remélhetőleg ugyanúgy emlékezteti látogatókat a környezettudatos viselkedésre, akár egy zsebkendőre kötött csomó.

Az elődöntőket régiónként szervezik, hogy valóban az ország valamennyi részéből jelentkezhessenek a sztárjelöltek. A jelentkezés módját a következő két hónapban hozzák nyilvánosságra. Az Expo-sztárokat végül a 15 kiemelt támogató, és a nemzetközi partnerek együtt választják ki.

Forrás: www.Expo2010China.com