"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Ausztrália már megkezdte a toborzást

2008. november 18.

Kína után Ausztrália is megkezdte a toborzást a 2010 – es Shanghai Világkiállításra. A www.vilagkiallitas.hu tájékoztatásul változtatás nélkül közli a hirdetés eredeti szövegét, íme!

Légy része a 2010-es Világkiállítás csapatának!

2009-ben a 2010-es Shanghai Világkiállítás ausztráliai pavilonja számára keresünk megfelelően képzett kiszolgáló személyzetet.

Ausztrália csapata sikeresen szerepelt a legutóbbi világkiállításon Japánban. Életerős, barátságos, jól értesült, kétnyelvű munkatársaink segítettek nekünk, hogy kitűnjünk a tömegből, egyaránt élen járva a vendégek fogadásában és tájékoztatásában. Célunk, hogy Shanghaiban még jobbak legyünk!

Lehetőségek

A mintegy 130 meghirdetett munkakörben leendő kollégáink a pavilon teljes működéséért felelnek.

Néhány példa:

 Pavilon kísérők és vezetők
 VIP recepciós személyzet
 Tolmácsok
 Séfek és konyhai személyzet
 VIP funkcióterületéért felelős hostessek és vendéglátó személyzet
 Eladó személyzet

Mire számíthatsz?

Shanghai-ban fogsz élni körülbelül hat és fél hónapig, vagyis a 2010-es Világkiállítás teljes időszaka alatt, 2010. május 1-jétől október 31-ig. Az ausztrál jelentkezők utazási-, megélhetési- és szállás költségét fedezzük. Emellett átfogó tréningprogramot, egyenruhákat és fizetést biztosítunk a személyzetnek.

Szükséges a kínai nyelvismeret?

Célunk, hogy az első részen dolgozó személyzet, így például a pavilonkísérők és idegenvezetők kétnyelvűek legyenek. Vannak azonban lehetőségek a kínaiul nem beszélő számára is: rájuk a többi közt a konyhai állásokban számítunk.

Hogyan zajlik a felvételi?

Rendszeresen hirdetünk ezen a honlapon, 2009-ben pedig országos hirdetetések is lesznek. Látogasd gyakran ezt az oldalt, mert folyamatosan frissítjük toborzásról szóló híreinket. Itt jegyezzük meg, hogy a kiválasztást a DFAT-vel (Department of Foreign Affairs and Trade/Külügyi és Kereskedelmi Minisztérium ) szerződéses kapcsolatban álló cégek bonyolítják, így a személyzet nem a DFAT dolgozói lesznek.

Forrás:www.expo2010.com.au