"FORRÓDRÓT": [+36] 30-3985320 | info@vilagkiallitas.hu

Shanghai idő:

Pavilonok // Pavilions



Click for Shanghai Hongqiao, Shanghai Forecast

Média támogatónk



TÁMOGATÓINK

Cégbemutató



Csatlakozzon Ön is
támogatóinkhoz!

. Adobe Acrobat Reader letöltése a [PDF] file-ok megtekintéséhez.






Kína újabb nagy durranása

2008. augusztus 15.

Kína ismét időben kapcsolt: az Olimpia után alig néhány nappal szeptemberben már a 2010 – es Shanghai Világkiállításra árulják a jegyeket.

A kampány a csoportos jegyek árusításával indul. Az első belépőket szeptember 28-án vehetik meg, az áruk 160 yuan (kb. 3500Ft) lesz - jelentette be a Shanghai Világkiállítás Koordinációs Irodája.


Az idősek, mozgássérültek, diákok, gyermekek, és katonák kedvezményes áru belépőket vehetnek, de ezek pontos árát később hozzák nyilvánosságra.

Olcsóbbak lesznek az éjszakai jegyek is. A szervezők ezzel azt szeretnék elkerülni, hogy az összes érdeklődő egy időpontban látogasson a Világkiállítás helyszíneire. Érdeklődőkből egyébként várhatóan éjszaka sem lesz hiány, a pavilonok ugyanis a látványtervek alapján az éjszakai megvilágításban legalább annyira káprázatosak lesznek, mint nappali fényben.

A rendezők a fél évig tartó Expo alatt napi 400 ezer érdeklődőre számítanak, de a becslések szerint lesznek olyan csúcs napok is, amelyeken a látogatószám ennek dupláját, vagyis a napi 800 ezret is eléri.

Forrás:www.expo2010china.com